Bästa service- och tjänsteföretag 2018

Finalist

Sveriges största fastighetsbolag Vasakronan strävar i alla aspekter av sin verksamhet att alltid ligga i framkant. De sätter medarbetarna i fokus och tar medarbetarupplevelsen på största allvar. I arbetet med ett av sina mål att vara ”den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen” visar de på mod och en förmåga att ständigt utmana sig själva. Insatserna ger goda resultat vilket visar sig i Vasakronans finalistplats i Powered by People.

NCAB tillverkar och erbjuder expertkompetens inom mönsterkortstillverkning. De lever efter devisen att oavsett position i bolaget ska alla kunna ta egna beslut som går i linje med företagets strategi. Det tillsammans med gediget internt arbete och stora insatser på framförallt ledarskap gör att NCAB lyckats nå nya höjder inom sitt interna klimat och visat på otroliga förbättringar.

Academic Works fokus på ambition och engagemang som arbetsgivare visar i år igen att det lönat sig då medarbetarundersökningarna pekar på starka resultat även i år. En tjänsteproducerande verksamhet som Academic Work står och faller med sina medarbetare, och att ha stort fokus på medarbetarupplevelse, engagemang och ledarskap är kritiskt viktigt för en framgångsrik verksamhet.

Övriga företag på topplistan